Efter en sommar med mkt förändringar i stallet och en bebis som växer och vill vara med på allt så är det väl dags att ta upp bloggandet igen…. Lilla Laila börjar nu få sina rutiner och jag anpassar mitt schema i stallet efter hennes behov givetvis.

Jag rider nu 2-3 hästar om dagen och har fått riktig fart på ponny handeln som är jätte roligt att hålla på med.
Har givetvis också tävlings hästar i stallet som är till salu och till helgen kommer det en mkt speciell kund från Turkiet hit…återkommer med mer angående det senare! Har sett fram emot det ett tag nu 🙂
My favorites<3

My favorites<3

After a busy summer with alot of changes in the stable and a baby thats growing and wants to be a part of everything, I have decided to start blogging now again… Laila is now starting to get some routins and I am adjusting my schedule in the stable to her needs ofcourse.
I am riding 2-3 horses every day and my pony business is going really well and I enjoy that so much.
Ofcourse I also have some showjumping horses for sale in my stable and this weekend a very special customer from Turkey is coming… more about that later!
I have been looking forward to his arrival for a while now:-)