Sen uppdatering från Tysklands resan, jag vet. Ber om ursäkt för det, men det hände en grej när vi va där som gjorde mig extremt upprörd och förbannad, kunde inte tänka på annat på ett par dagar. Är så förvånad hur mkt sjuka människor det finns i världen…människor med helt fel verklighets uppfattning som tror dom kan sitta och döma människor hursom helst..när det i själva verket är dom som har noll koll!

I Tyskland hittade vi i varje fall 3 nya hästar som nu bara ska gå igenom besiktningen och sen resa till oss…hoppas hoppas!!!

Så fort besiktningen är avklarad kommer jag ge info om hästarna här:)

Jens är riktigt på G och ska snart tävla stallets 5 åring Anastasia. Dom är riktigt bra tillsammans<3

 

Late update from our trip to Germany, I know. I am very sorry for that, but something happened that made me very upset and furious, I could nt think about anything else for a few days. I am so surpriced how many sick people there is in this world…people that are so far from reality, that think they can judge other people how they want….when they themself in reality are such idiots!

Anyway…In Germany we found 3 new horses…I am now waiting for them to pass the vet check and come to us…hoping hoping!!!

As soon as vet check is done I will write info about the horses here:)

Jens is really back on track and soon he will compete with a 5 y old from the stable, Anastasia. They are really good together<3