Jag tycker det är ganska intressant hur människor som inte alls känner en är dom som snackar mest skit…

Jag har inget emot lite snack, så är det bara, man får vänja sig, speciellt i den här sporten/världen.

Är man ingen-snackar ingen säger dom ju. Så lite skitsnack ser jag som positivt.

Men ibland blir man ändå förvånad…när det liksom kommer från ett helt oväntat håll. Det har hänt mig ett par gånger förut, t ex förra året när Nicole Holmen jobbade hos mig …då va det en Man som absolut inte ville sätta häst i träning hos oss pga att han inte ville ha med mig att göra! Jag blev ärligt talat helt chockad… denna mannen och jag har aldrig haft något med varandra att göra och dessutom är han verkligen inte guds barn själv ( man tycker ju att en man som jobbat högt uppsatt inom Ica koncernen och är en erfaren företagare ska va lite mer mogen och ha lite mer stake än att snacka skit om en liten företagare som mig;))…men men…

Idag fick jag höra att någon sagt att jag kommer gå i konkurs… alltså var får folk allt ifrån??? Har dom någon aning om vad jag gör eller om min ekonomi? 

Det roliga är ju att åter igen är det från någon som absolut inte känner mig…dom vet typ bara vem jag är. Måste vara avundsjuka…

Om dom vetat vem jag är så hade dom också vetat att jag är inte typen som kursar…

För många år sedan, många år innan jag flyttade till Turkiet så hade jag en jobbig period där jag tagit mig vatten över huvudet med lån på stor gård, lastbil etc , men inte gav jag upp för det, många andra inom denna sporten ( och inom andra områden såklart) kursar gärna istället för att betala sina skulder, men inte jag! Det tog sin lilla tid den gången men allt gjordes upp i sinom tid:)

Alla människor kan ha det jobbigt, men det är hur man hanterar det som avgör vem man är tycker jag! 

Så att någon nu går runt o säger att jag kommer gå i konkurs är väl förmodligen något dom hört ryktas om för 10 år sedan och nu passade det dom att öppna munnen…utan att dom egentligen har koll på dagens läge eller hur det egentligen slutade då för 10 år sedan;)

Jag är idag t om stolt över mig själv och för hur jag hanterade svårigheterna då för 10 år sedan.

Det utvecklade mig som person något avsevärt och jag tror inte jag kommer hamna i samma situation igen. Man lär sig prioritera annorlunda liksom….och man lär sig också att bara lita på sig själv:)

Men det positiva med detta är ju att man helt enkelt vill visa dom genom att bli ännu bättre på det man gör 😉

skitsnack