Som titeln lyder är det väl hög tid att uppdatera er om saker nu igen.

Bloggen kommer fortsätta handla om mitt liv, nystartade ridskolan, hästförsäljning , framtidsplaner mm.

Jag har t ex ofta undrat varför man så gärna och snabbt vill prata om dom som säljer hästar…men aldrig om dom som köper???

Finns så många som faktiskt inte skulle få ha häst!

Jag kommer speciellt berätta om en som köpt ponnys av mig….som är väldigt snabb på att snacka skit ( totalt utan anledning ) och jag vill nu gärna hänga ut dessa ( fulla sms konversationer) så inte andra säljare råkar ut för denna…

Men nu vill jag först bara få igång bloggandet igen…har fått en bebis till ( för dom som missat det ), så nu tar dessa små , Laila och Armand stor del av min tid. Och Kelle har ju blivit tonåring, det får man inte glömma!

Min syster Janna har flyttat hem till Sverige ( för er som missat det också) och jobbar nu hos mig. Riktigt roligt att börja hänga på tävlingar igen.

Ska bara komma igång själv också 😉

Armand får börja i tid...

Armand får börja i tid…

Hoppas ni fortsätter följer oss här…

Och ni bara måste kolla in dessa läckra armband!!!

Klicka på länken och kom ett steg närmre er framtida “fortune”!

           ↓

http://www.thefortunateone.se